系所公告

首頁系所公告
一般公告
2024.06.04 / 活動期間:[2024.06.04 ~ 2024.08.31]

【調查】113-1博碩seminar發表調查

填寫截止日期:113年8月11日(週日)23:59
時序表網址:https://docs.google.com/spreadsheets/d/19UccnXwLxvTB7hU12aCAIZzHWuJDPp4DQvtG9W3ovPQ/edit?usp=sharing

※相關規範可至【檔案下載→各項辦法】中下載(請點此

【論文計畫/草案繳交與發表】
研究生得於休學期間提計畫(草案)發表。
博士班及碩士班論文計畫草案應於發表日一週前(最遲為發表前一週的週五上午8點)繳交電子檔(pdf檔),並寄至欣瑜的電子信箱(hychuang@ncnu.edu.tw),主旨請註明:博(碩)士班研究生○○○於○月○日論文計畫(草案)。
建議博士班論文計畫草案頁數為30(±5)頁,碩士班20(±5)頁。
每位發表人發表時間為15分鐘(第10分鐘按鈴1次,第12分鐘按鈴2次提醒)。

【未完成之論文計畫/草案】
申請發表之研究生若無法於指定期限完成論文計畫(草案),仍需就當下已完成內容進行發表,請於發表前一週的週五上午8點前繳交

【Submission and presentation of the thesis proposal /draft】
Graduate students may submit their research proposal for presentation even if they do not register during that semester.
The research proposal (draft) for doctoral and master classes should be submitted in electronic file (pdf file) one week before the student’s presentation date (at the latest at 8:00 am on Friday of the week before presentation).
Please email to Hsin Yu (hychuang@ncnu.edu.tw), and indicate in the subject: the Research proposal (draft) of the doctoral/master graduate student (your name) on (the date).
It is suggested that the number of pages of the proposal should be 30 (±5) pages for doctoral students and 20 (±5) pages for master students.
The presentation time of each presenter is 15 minutes (During presentation, the moderator will press the bell once at the 10th minute and 2 times at the 12th minute to remind the presenter).

【Submission and presentation of the unfinished research proposal /draft】
If the graduate students applying for presentation are unable to complete the research proposal (draft) within the specified deadline, they still need to present what they have completed. Please submit the pdf file of this incomplete draft before 8:00 a.m. on Friday of the week before presentation.